Fizetés és Szállítás

Fizetés és Szállítás

Newtrend szállítási és fizetési módjai:

Az egyes árucikkek mellett a termék bruttó vételárát feltüntettük, melyek biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikk kézhezvétele közötti időszakban. Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, melyek közül szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb.

Nyitva tartás minden hétköznap Hétfőtől Péntekig  8:00-16:00-ig.

A Webáruházunkban kiválasztott és megrendelt termékeket a (GLS) futárszolgálattal küldjük el Önnek. Az olcsóbb szállítási érdekében már választható a levél formátumú szállítás is!

Szállítás és fizetési lehetőségek

-GLS Magyarországi házhoz szállítás

Ebben az esetben a megrendelt terméket a megadott szállítási címre kézbesítjük 

Szállítási Mód és díjtáblázat

Szállítási mód Utánvéttel Kártyás fizetéssel
Házhoz szállítás 0-9999 Ft-ig GLS Futár 1290 Ft 1190 Ft
Házhoz szállítás GLS futár 10000 Ft-tól 0 Ft 0 Ft
Házhozszállítás Elsőbbségi levéllel
——-
220 Ft

 GLS futárszolgálat:

A megrendeléséről egy visszaigazoló e-mail-t fog kapni, amelyben szerepelnek a megrendelt termékek. Amennyiben raktáron szereplő terméket rendelt meg, 1-2 munkanapon belül szállítunk, amennyiben nincs a termékből raktáron, akkor azt maximum 30 napon belül szállítjuk, de ügyfél-szolgálatunk felkeresi Önt.

A megrendelt terméket a GLS futárszolgálat kézbesíti. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben és SMS-ben értesítjük Önt a részletekről. A címzett küldemény átvétel napján az átvételről elektronikus előrejelzést kap, SMS-ben vagy e-mailban.

Elsőbbségi levéllel való házhoz szállítás:

A megrendelt terméket elsőbbségi postakész borítékban fogjuk elszállítani a megadott címre. Ezt a szállítási formát csak Bankkártyás fizetési mód ellenében tudjuk biztosítani a megrendelők számára, utánvételes fizetés mód ebben az esetben nem lehetséges. Szállítási idő 2-3 munkanap.